Piata Romana, Intrarea Armasului, nr. 12, ap. 2, Bucuresti, Romania

E-mail: office@nbmedical.ro

Tel: 021.210.52.40 / 0732 846 883

Usor de folosit

Rezultat in doar 3 minute

Cel mai rapid test de biopsie

Specimen reutilizabil

Siguranta garantata

Usor de depozitat

TEST RAPID LA UREAZA

Testul rapid la ureaza se foloseste pentru depistarea calitativa a Helicobacter pylori la ureaza din proba de biopsie obtinuta in urma gastroscopiei pacientilor suspectati de infectie cu Helicobacter pylori.

Testul poate fi facut langa pacient imediat dupa recoltarea biopsiei sau la laborator.

Principiul de functionare a AMA RUT se bazeaza pe schimbarea culorii discului indicator dupa ce specimenul de biopsie a fost plasat pe suprafata sa. In cazul in care exista activitate de ureaza in specimenul de biopsie, o pata colorata in nuanta de albastru va aparea pe suprafata discului indicator.

MATERIALUL BIOLOGIC TESTAT POATE FI:

  • Un specimen de biopsie prelevat din orice parte a stomacului;
  • Un specimen de biopsie prelevat din bulbul duodenal

AMA RUT 1

Test rapid cu 1 disc indicator, fixat pe o baza rectangulara si protejat de o folie de plastic ermetic închisa.

AMA RUT 10

Test rapid sub formă de card cu 10 segmenti cu discuri indicatore, fixate pe o baza rectangulară și protejate de o folie de plastic ermetic închisa. Cardul este creat pentru a realiza 10 testari. In timp ce un segment este deschis, ceilalti segmenti raman inchisi ermetic si pot fi folositi ulterior sau pot fi depozitati in siguranţa.

Indepartati folia protectoare care acopera testul, puneti proba de biopsie pe discul indicator. Cititi rezultatul (HP+ sau HP-) in 3 minute.

In timp ce alte teste de ureaza isi schimba culoarea din galben in rosu, in cazul unui rezultat pozitiv, AMA RUT vireaza din culoarea galben in culoarea albastru. Aceasta schimbare a culorii usureaza interpretarea rezultatului deoarece difera de culoarea originala a probei de biopsie.

Citirea rezultatului in doar 3 minute. Spre deosebire de cele mai multe teste rapide la ureaza, testele AMA RUT detecteaza ureaza prezenta in specimenul de biopsie in momentul in care aceasta este prelevata. Testarea nu necesita incubare, reducand timpul de testare si avand o specificitate mai mare decat testele de ureaza bazate pe gel.

Acelasi specimen de biopsie poate fi utilizat si pentru alte analize, imediat dupa ce testul rapid AMA RUT a fost efectuat.

Testele AMA RUT sunt utilizate in lume de peste 15 ani. Studiile clinice extinse au aratat ca testele  AMA RUT  sunt foarte fiabile, avand senzitivitate 93% si specificitate 95%.

AMA RUT indeplineste cerintele pentru diagnosticul in vitro, directiva privind diagnosticarea in vitro 98/79/CE.

Testele AMA RUT nu necesita depozitarea in frigider.Testele se depoziteaza la temperatura camerei, in locuri uscate si ferite de razele solare.

Datorita ambalajului inteligent de 10 teste per card, AMA RUT 10 este economic si accesibil.

Testele AMA RUT au termen de valabilitate minim 18 luni de la livrare.

Call Now Button