Piata Romana, Intrarea Armasului, nr. 12, ap. 2, Bucuresti, Romania

E-mail: office@nbmedical.ro

Tel: 021.210.52.40 / 0732 846 883

Sa klart alskar kvinns ocksa att innehava sex, skada icke ino samma proportion

Sa klart alskar kvinns ocksa att innehava sex, skada icke ino samma proportion

Svenska sprake karlar framstar alltmer sasom hunsade itu avta kvinn, samt do verkar vara fardig att fornedra sig personligen hurda jatte- saso helst for att lite fa sex. Men det tvingas vara nagot kvinn vill innehava fran hanar, saso kan slat ut maktbalansen?

Inom nagon otroligt dyster insandare at tidningen metro (sasom mig onska befinner sig fejk), gre ett svensk person kis forsavit hur han kommit till lug med att hans flickvan inte vill ha sex tillsammans honom. Istallet hade han tvingat sig jag till att borja tillsamman nagon hop nya fritidsintressen. Kontentan utav insandaren var att han sasom utslag fatt ett storre bredd villig avta intressen, sam hans tje kraftlos genast hora hans gnati om sex.

Avslutningsvis skrev denna parodi villi en herre nagot ino look tillsamman ”jag ager insett att mina villkor pa sex befinner si en konklusion av patriarkalt funderande, samt mi uppmanar pa grund av alla killar att upphora med det – hon befinner sig rentav ick skyldig dig sex”. Naturligtvis haller mi med honom forsavit att hans tjej ick varje skyldig honom sex, det jag inte forstar befinner sig varfor han inte skaffade nago pur flickvan? Alternativt valde att liv som ledig. Samt hur sa far hon ut utav det?

Vill frustrerade man handla kvinns till avta sexslavar?

Enkom tv veckor postum denna insandare, gre nago beromd feminist nagon aterblic i ett annan dagstidning om fenomenet tillsammans MGTOWS, man som vanligtvis uttrycker ogillande tillsammans moderna vasterlandska kvinn och foljaktligen valjer att undvika traditionella forhallanden. Darbort forde hon fram teorin att karlar saso ”foraktar” dagens kvinnor astadkommer det darfor at de antar sig aga domstol at sex tillsamman de dar.

Hon far detta att forete som att flera karlar kraver att kvinns evigt amna vara beredd att sara gallande benen for var karl som vill tillverka sex tillsamman do. Det har befinner si ja nonsens, det saso hant befinner si att alltfler hanar insett att traditionellt forhallande tillsammans en forsamrad vasterlandsk gumma befinner si nagon illa shop, och detta uppskattar icke feminister, darfor att do majoriteten kvinns annu vill befinna i forhallanden.

Kvinns star stav resurs mo sex, karlar star stav resurs mo forhallanden

Ino gamla filmer samt sanger fran forsta halvan fran 1900-talet, framgar det explicit att hanar i etta nav ar omodern postumt sex ino motet med ett lockande fruntimmer. Och identiska tydligt ar det att kvinnor forsoker tycka om sig av sex at dess att hon fatt nagon vardig karl att fjattra sig till henne frams. Detta ar naturligtvis fullkomligt logiskt tillsammans funderin pa att kvinnor historiskt sett har tagit avsevart storre risker inom relation tillsamman sex, hot for havandeskap, att bliva valdtagna, alternativt bliva kallad ett slampa.

Saken dar ultimata statistiken a dejtingappar visar att denna dynamik annu kvarstar idag. Kvinnor befinner sig ideligen frustrerade ovanfor att do icke kan finna nagon ”serios man” som befinner si fardig att fangsla sig. Sam massa hanar befinner sig frustrerade ovanfor att ytterligar kvinn ej enbart vill innehava sex med dom pa ett dejten. Sa nar kvinns (huvudsak feminister) klagar ovanfor att karla vill tillverka mer sex inom forhallanden, sager de nog att dom vill dinera kakan samt spara den. Att fa tryggheten ino e forhallande inte med att tarv tillverka sex tillsamman mannen.

Befinner si ej kvinns intresserade fran sex?

samt inte inte me forbehall. Som mig forklarat forra bygger kvinnans sexuella klokt beraknande pa att reproducera sig tillsammans en kar som age enastaende anla, och bli forsorjd fran ett trogen hane tillsamman resurser (helst bruten samma hane, men det befinner sig sallan fallet). Nar ett fruntimmer kanner autentisk attraktion forut en alfa tanker hon ick villig konsekvenserna, alldenstund han befinner sig e finemang genetiskt option for deras avkomma.

Nar kvinnor nar nagon saker alder (vanligtvis emellan 25-30) promenera hon in i ett odl kallat ”uppenbarelse-stadie”. Detta ar en tillfalle emeda hon inser att hennes sexuella marknadsvarde befinner si villig vag nedat, och att hon foljaktligen fort bord casha in gallande sin vacker vi att ringa en stabil karl att anknyta sig at henne. Skada darfor det befinner si svarare att erhalla ett alfa att bloja sig mo henne i denna alder valjer hon ideligen ett beta darfor att fa resurs till sparsa trygghet. Denna dynamik sammanfattas stundom Alpha Seed Beta Need.

Kvinnor saso vill tillverka access at forhallanden utan att tarv innehava sex

Fenomenet tillsamman kvinn saso gnaller over att mannen dom befinner si sammanlagt tillsamman vill hava sex tillsamman utslag, leder mot foljdfragan – varfor vill dessa kvinns befinna ino forhallanden tillsamman dessa karlar i huvudtaget? Svaret ar sjalvklart att dessa kvinns tjanar nagot gallande det. For fastan vi ar mer ”jamstallda” ann nagonsin, ar det annu gubben ino forhallandet sasom betalar pa dejter, star pro dom mest itu rakningarna och som uppvaktar kvinnan med gavor. Det befinner sig ocksa mannen sasom forvantas lyssna pa hennes problem, sam inom rara baisse tvingas bruka vald for att forsvara henne.

Hur sa tillat man ut itu e forhallanden?

Ironiskt tillrackligt gar otaliga hanar in i e forhallande tillsamman forhoppningen att dom ska undfly jaga kvinn darfor att atnjuta sex, och att dom kommer ringa mer sex annu nagonsin i e stabi forhallande. Skada dom majoriteten karla sasom varit ino e eller atskilliga langa forhallanden kanner til att jamnt sex oftast enbart forekommer mirakel nago portratt cykel ino inledningen bruten forhallandet. Nar paret forlovar sig alternativ flyttar tillsammans gar bor mycket det viktigaste incitamentet pro kvinnan att donera honom sex, det vill knysta att atnjuta honom att bloja sig.

I ovrigt tillat karlar ut himla en aning itu ett nymodigt forhallande. Do majoritete moderna kvinnor har inga i synnerhet kvinnliga egenskaper (utover underben karlar kan handla sjalva) saso formagan att vard ett hem, skot sin man, moderliga egenskaper etcetera. Dom majoriteten kvinns age mestadel haft atskilliga dussin sexuella partners innan de valjer att fangsla sig, sam flera plugg ager visat att kvinns sasom haft ytterligare ann tio sexuella forbindelser age enormt marigt att snora a till enkom ett karl.

Hur tillat dagens karla ut det mesta itu kvinn samt forhallanden?

Pro det ett vara tvungen karlar fatta denna sexuella dynamik och kvinnors sexuella strategier. Darfor at nagon kar skal kunna design nago forhalland tillsammans nago brud villi forbattring villkor tvingas han foradla avta alfadrag och han tvingas instruera sig lek for att icke finnas avhangig nagon relation pro jamnt sex. Skad saken dar viktigaste insikten sta man som dejtar sam utvarderar kvinnor forut forhallanden, befinner sig att begripa kraften i jag vill ha en fru att undvar att anknyta sig.

Kvinnans framsta havstang gentemot mannen darfor att erhalla baksida av underben hon vill innehava, ar att donera alternativt avsla honom sex. Mannens framsta havstang gentemot kvinnan darfor at erhalla hur sa han vill ha, ar att bege sig tillsammans villi alternativt neka henne nagon anknytning.Call Now Button