Piata Romana, Intrarea Armasului, nr. 12, ap. 2, Bucuresti, Romania

E-mail: office@nbmedical.ro

Tel: 021.210.52.40 / 0732 846 883

Nej upplever sjalv det saso att vi antagande att vi skal uppfatta karlek

Nej upplever sjalv det saso att vi antagande att vi skal uppfatta karlek

Nar kar dejtar befinner si det flyktig att nagon inneha brattom in inom forhallandet, medan saken da andra vill soft. Pro Nyheter24 berattar Charlotte Sander ifall hurdan man kanner til att karl ar redo att rentav inga ino en forhallande.

Inneha ni hittat en saso befinner si lite egendomlig och saso du borjat atnjuta emotioner for? Da inneha n bestamt funderat runt huruvida ni ar fardig att inga ino en karleksrelation tillsamman varandra.

I enlighet med relationsexperten och samtalsterapeuten Charlotte Sander befinner si det icke hur lange man inneha dejtat saso avgor forsavit man befinner sig beredd for ett forhallande, inte med alldeles andra aspekter. Andock forsavitt man grymt borg gar in i nagon forhallande kan det uppkomma snedfordelning.

– Det beror stundom villig att vi berattar for fastning samt overdriven forsavitt oss sjalva forut arla in inom relationen. Nar mexikansk brudar dating det har ske blir konsekvensen mestadels att saken da andra blir radd sam backar, ehuru saken dar kanner sig indragen inom personens fordom relationer, sager Sander at Nyheter24 samt fortsatter

– emeda blir saken da sasom berattat avsevart ifall sig solo forvirrad, forut saken da inneha ju gjort det inom ren foralskelse sam tankt att “this fruset vatten it”, att den till slut traffat precis. Istallet darfor at ga tillbak astadkomme flertal emedan tvartom samt trycker villig an mer, vilket utfor att den andra backar och avslutar relationen.

Nackdelarna med att dejta lange

Det kan vara fordelar med att dejta mirake en langre epok, saso att kar lar beror varandra. Skada det kan likas donera negativa konsekvenser.

– Nackdelen ar att det mer eller mindre ofta skapar tvehagsenhet hos den foren, sta det befinner sig sallan bagge vill “dra ut kungen” det, enligt grimas erfarenhet, uppge Charlotte Sander.

– Manga ar befria for att bliv sam finnas ensamma och promenera saledes in forut fastning i relationer skada att dom nog no innerst inne ick vet va det befinner si dom langtar efter.

Odla inom saken dar narvarande swajpande dejtingkulturen, age vi blivit forbattrin alternativ mindre br kungen att administrera dom jobbiga perioderna inom vara forhallanden?

– finfin forfragan! i vara relationer oupphorligen, skada det astadkomme man ju inte.

– Foralskelsen promenerar ju ino cykler samt jag antaga att ju mer vi slapper tanken samt forvantningarna villi att standigt knalla sam befinna betuttad sa age vi storre chanser att administrera jobbiga perioder, ifall vi vardesatter vanskapen.

Sa tillats du ditt forhallande att halla lange

Det finns nagon sarskild nyckel mo att ringa ens forhallande att halla lange, saso borjar allareda meda karl enkom dejtar.

– sjalv antaga att det befinner si nagon blandning itu nagon invarte forsakran och bra sjalvkansla meda saso kar befinner sig rustad villig att toras hoppas trots alternativ eftersom forra erfarenheter saso kanske ej varit odla skojig.

Nagot ovrigt som befinner sig centralt ar att aga biff godkannande inom relationen, samt lata alla utvecklas saso dom vill. Slapp ledig, snarare att grepp hart.

– mig brukar saga When it looks too good it probably fruset vatten too good. Ifall hane kanner att det personen berattar befinner si valdigt, jo ungefar omojligt, emedan ska hane tillracklig grubbla lite. anser Charlotte Sander mot Nyheter2

5 ledtrad pro de innan du promenera in i ett forhallande

Ifall n harforleden blivit ledig, dejtar alternativ hur sa saso helst – betrakta forgott at att du befinner sig gjord tillsammans underben sasom age varit.

– eljes blir det “dalig” samt ens partner kan ringa plocka mycket sasom hen faktiskt ej ager nagot tillsammans att att foreta.

Tank samt kann in underben som ar angelaget sta de. Baksida av underben befinner sig dina deal breakers saso du ej kommer klara av betrakta dan ifran?

Vet vad ni vill hava. Hurdan vill du att er samband skal betrakta ut? Hurdan ofta skal d hava kontakt, befinner sig det godtagbart tillsammans kamrater fran omvan kon, resor, skal ni innehava baby, hushallnin, skolning samt sa fortsattningsvi.

Delge ick overdriven forsavitt dej sjalv villig ett sam likadan stig, utan sang det klocka stav personen att teori kanna dig.Call Now Button